Rólunk, bővebben

Önmegvalósulásunkért elsősorban mi tehetünk. Az első lépés, hogy ezt felismerjük. 

Mit nyújtunk számodra, hogy szabadon áramolhass?

TÁBOROK

ELVONULÁSOK

LÉLEKEMELŐ
WEBINÁRIUMOK


FÓKUSZ társalgókör

A személyes találkozó során megbeszéljük, hogy milyen helyzetekre szeretnél az életedben megoldást találni. Ezek felismerése történhet egyszerű beszélgetéssel, vagy a bennünk lévő forrásenergia által az általad hozott probléma valós gyökerére fókuszálok, vagyis a tudattalan folyamatokra, mélyen futó programokra, melyek akadályozzák az áramlásod.


A tréning célja az általam használt, kidolgozott módszerek, technikák tudásanyagának átadása.  A lényegek, hogy mindezek alkalmazása által TE magad oldd meg problémáidat, és találd meg a kulcsot önmagadhoz. Ebben a folyamatban:
- mint kísérő, mentor vagyok jelen az utadon, és segítek abban, hogy megtaláld a fókuszt
- otthoni feladatokat végezve folytasd a munkát magadon

- illetve az adott technikák átadása által bárhol és bármikor elővehető gyakorlatok alkalmazásával a felismerések, elengedések végül megszületnek benned.

Ezek az egymásra épülő anyagok mind az önálló munkád részét képezik.
Az általam adott módszerek több türelmet igényelnek, viszont a felismerések garantáltan beépülnek, átformálódnak benned, hisz Te magad leszel végül az, ki feltárja belső, sajátos, egyedi világát. Végül Önmagad mesterévé válsz. 

A gyermekmeditációs óráknak célja többnyire a harmonizálás, egyensúlyteremtés a gyermek mindennapi életében. Ezeken az órákon szintén megismerik az egymásra épülő technikákat, de játékos formában, önismereti, személyiségfejlesztő játékokkal töltjük meg, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.  S mindezek jelentősen támogatják a tanuláshoz szükséges képességek fejlődését is. 


Az önismereti táborok- melyeket projektvezető társaimmal tartok- szintén az általam leírt szemléketeket követik. A tábor alatt összekovácsolódott csapat tagjai az együtt töltött idő alatt nem csak önmagukon, de társaikon is "segítenek" a felismerések által. Mindezek mellett a felszínre hozott tudásukat  is alkalmazni tudják. A táborok témaorientáltságúak.


A társalgókörök, webináriumok, műhelymunkák során adott témakörre koncentrálva építjük fel a beszélgetés tartalmát, így támogatva a problémamegoldást. Szintén tapasztalt társaimmal együtt, egy oldottabb hangulat megteremtése által közösen találunk választ a felmerülő kérdésekre.

További kérdések, kapcsolatfelvétel

Kérlek, add meg az adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

(Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. 
Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!)
A weboldalt szabadon szerkesztettem össze, ezért minden jog fenntartva. :)
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!